ninaincanada.reismee.nl

Januari

Hoiiii,

Ik was even aan het nadenken over wat ik allemaal nog moet doen voordat ik weer terug naar huis kom toen ik me bedacht dat dit blog bestaat en dat het opzich wel leuk is als ik al mijn ‘avonturen’ ooit weer kan terug lezen enzo dus ik ga er weer een paar maanden op knallen in de komende dagen :)

Maar goed, januari. Om eerlijk te zijn was januari een van de saaiste maanden hier, maar er zijn wel een paar leuke dingen gebeurd:

• - Met oud & nieuw was ik met Jessie, Gioriga, Magda, Nicco en Karla bij Rebekahs huis om het te vieren. Rond 23.45 gingen we naar het voetbalveld en daar waren we tot ongeveer 00.05 en toen ging ik naar Karla’s huis om te slapen. Verder heb ik het bij december volgens mij al gehad over vuurwerk enzo, maar ja dat hadden ze dus niet echt.
  • - Het was echt ziek koud deze maand, met op een dag zelfs -20 graden. Ook hadden we wat sneeuw deze maand (toen dacht ik nog dat dat veel sneeuw was…)
  • - Sara werd 17 deze maand, dus ik had wat cadeautjes gekocht en we hebben een taart gemaakt en ze heeft kaarsjes uitgeblazen.
  • Verder was het eigenlijk gewoon vooral school dingen. Het was de laatste maand van het eerste semester, dus we moesten veel dingen afronden en examens maken. Ook betekende dit dat Sara en Karla weer terug naar huis gingen (Magda en Jessie ook maar boeie haha). Dat was erg jammer :(
  • - Sara ging midden in de nacht weg, en diezelfde middag ging Karla weg, dus ik werd vroeg wakker voor Sara en daarna toen ik weer op een normale tijd wakker werd liep ik naar Karla’s huis om haar te helpen met de laatste dingen (dacht ik). Maar toen ik daar aan kwam waren het grootste deel van haar spullen nog niet eens ingepakt, terwijl ze nog een half uur had voordat we weg moesten. Maar ja, naar heel veel stress in het huis waren we op tijd het huis uit, totdat we erachter kwamen dat Karla’s sportschoenen nog op school waren, dus wij moesten snel de school in en hebben volgens mij echt de hele school door gerend, waardoor ze uiteindelijk bijna haar vliegtuig miste hahah.
  • - Het laatste ding deze maand was dat mijn nieuwe gastzus Sude kwam. Ze kwam op 31 januari om 9 uur ’s avonds, dus ik heb verder in de maand januari nog niet heel veel over haar te vertellen, dus dat komt later allemaal :)

Nog een paar leuke Tony (kat) dingetjes:

- Tony ging voor het eerst naar buiten in januari, maar hij vond het veel te koud dus hij wilde na 2 minuten weer naar binnen.

- Tony hield van muizen vangen en um ja vermoorden, en die liet ie dan lekker liggen, dus een keer (toen Melissa er niet was) zagen Sara en ik opeens een dode muis op de keukenvloer liggen toen we wilden eten. Sara heeft hem toen opgeruimd.

Goed, dat was wel alles, en ik spreek jullie volgende maand (over 15 minuten).

Sandra

Hahaha, leuk weer Nina!

Martijn

Ha, mooie inhaalslag! Leuk weer even terug naar januari :-)

Kim

Leuk Nina, gelukkig hou je van koud weer ;)

Wim en tilly

Het was dan wel een saaie maand.
Toch weer een aantal bijzondere ervaringen.

Jan en Ton

Een winter verhaal! Wij zijn nu een weekje weg in Montferland en het is hier ook heel koud: 16_17 graden en dat vind ik heel koud!! Hoe koud moet jij het gehad hebben!!! Kom van de zomer maar hier naar toe! Liefs van ons!

Sacha

Hoi Nina,